Ви є тут

Хмельничанка готує унікальне варення з простих складових

Автор: Инна Хананова

На думку хмельничанки Ірини Сови, варити смачне варення можна навіть взимку. Для цього варто вдало поєднати усі інгредієнти. Жінка експериментує не лише з фруктами, а й з овочами. Про смаколики, які готує місцева мешканка, далі розповість «Хмельницький».

Мабуть, кожному з нас подобається їсти смачне варення з улюблених фруктів. Однак звичний десерт можна перетворити у справжній витвір мистецтва, поєднуючи несподівані інгредієнти та створюючи вишуканий смак. Перебуваючи у декретній відпустці, Ірина Сова відкрила для себе світ кулінарії по-новому. Жінка вирішила варити незвичайне варення. Вона постійно експериментує та не зупиняється на досягнутому. Ірина завжди вигадує нові поєднання смаків.

Спочатку хмельничанка приготувала декілька баночок варення та подарувала своїм друзям. Згодом вона взяла участь в одному з благодійних аукціонів. Саме під час цього заходу її варення набуло великої популярності. Тоді жінка вирішила перетворити просте кулінарне захоплення у серйозну справу. Вона почала експериментувати та створювати неповторні смаки.

Зараз в переліку її смаколиків можна знайти найдивовижніші поєднання інгредієнтів. Зокрема, хмельничанка варить конфітюр з дині та лимону, вишневний конфітюр з шоколадом та м'ятою. Також жінка вдало поєднує малину та базилік, кавун та м'яту, сливу, шоколад і корицю, грушу і гранат тощо. Хмельничанка навіть готує конфітюр з темного пива, додаючи до нього імбир та лимонний сік.

Господиня запевняє, що взимку також можна приготувати дуже смачне варення, адже зараз на прилавках магазинів є багато цитрусових, яблук, ківі, бананів. З них можна зварити неповторний десерт. Крім того, жінка може приготувати конфітюр з помідорів та перцю чилі, який здивує усіх своїм вишуканим смаком.

Жінка радить господиням не боятися експериментів на кухні та втілювати свої ідеї, адже звичайне захоплення може стати справою усього життя. Вона запевняє, що у приготуванні варення насправді немає нічого складного, головне - фантазувати та готувати з любов'ю.